top of page

REJS MED GLOBAL HOPE DENMARK

Global Hope Denmark ønsker at gøre det muligt for medlemmer at komme helt tæt på projektet og se netop hvor deres støtte går til. Derfor arrangerer foreningen grupperejser for hvem som må være interesseret. Vores rejser er en blanding af besøg hos humanitære projekter, herunder Global Hope Rescue and Rehabilitation Centre, og andre mere turistet mål, som skal oplevelse når man er i Kenya.

Rejser i 2024

Spændende 14-dags rejse til Kenya

Tag med på en anderledes tur til Kenya, Afrika, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen, opleve spændende humanitære projekter, lokale markeder samt opleve landets storslåede dyreliv. Camilla og Laura, som har været volontør i Kenya igennem flere år, har gode kontakter i landet og vil guide os igennem mange spændende oplevelser, som turen byder på.

September 2024

Ungdomsgrupperejse til Kenya

18-25 år

Når unge mennesker drager ud i verden, bliver de klogere på verden omkring sig, men også klogere på sig selv. Ungdomsrejsen tager afsted for at få en bid af frivilligheden at smage. Turen byder på mange store oplevelser både ved mødet af befolkningen, men også storslående naturopleveler.

Tag med og få en oplevelse for livet!

Oktober 2024

bottom of page