top of page

Spændende 14-dags rejse til Kenya

Tag med på en anderledes tur til Kenya, Afrika, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen, opleve spændende humanitære projekter, lokale markeder samt opleve landets storslående dyreliv. Camilla og Laura, som har været volontør i Kenya igennem flere år, har gode kontakter i landet og vil guide os igennem mange spændende oplevelser, som turen byder på. Dette er ikke en charter rejse, men en rejse hvor du vil få oplevelser for livet. Man skal kunne klare gå-ture i terræn og en tur i en bumle-bus.

Rejsen strækker sig over 2 uger, og er for alle som har interesse i projektet.

Dato: Onsdag d. 18/9 til Onsdag d.2/10

Pris: 17.500 kr

Deltager antal: 18 personer

Program

Dag 1

Onsdag 18. september: Vi flyver om morgenen fra Billund med flyskifte i Paris, hvor vi skal vente et par timer inden, at flyet letter med kurs mod Nairobi i Kenya – en flyvetur på ca. otte timer. Ankomst i Nairobi vil være sent på aftenen, hvorefter vi hurtigst mulig kører til hotellet i Ngong (ca. 45 min. i bus)

Dag 2

Torsdag 19. september: Vi mødes om formiddagen med Joseph, som vil vise os rundt i byen, Ngong. Vi skal bl.a. se det lokale marked og slumområde. Om eftermiddagen skal vi besøge Global Hope Rescue and Rehabilitation Centre.

Dag 3

Fredag 20. september: Besøg på Giraffe Center, Kobe Tough, som er en arbejdsplads for enlige mødre, hvor de fremstiller håndlavede perler, samt Bomas of Kenya, hvor vi skal se traditionelle hytter og danseshow.

Dag 4

Lørdag 21. september: Vi besøger en kaffefarm om formiddagen. Om eftermiddagen besøger vi Global Hope Rescue and Rehabilitation Centre, hvor vi skal lave konkurrencer og bage snobrød.

Dag 5

Søndag 22. september: Gudstjeneste i en lokal kirke – herefter besøge Dream Children’s Home, som er et børnehjem for forældreløse og forladte børn. Vi vil bruge eftermiddagen på at lave forskellige aktiviteter med børnene og også lave aftensmad til dem. Vi er med under deres aftensamling, hvor der er sang, bøn og andagt.

Dag 6

Mandag 23. september: Vi kører til Nairobi, hvor vi besøger et Terror Museum, Maasai Marked og KICC Tower med udsigt over storbyen. Herefter kører vi til Lake Naivasha, hvor vi skal overnatte.

Dag 7

Tirsdag 24. september: Efter morgenmaden er der mulighed for cykelsafari i Hell’s Gate Nationalpark og om eftermiddagen besøger vi et Geotermisk Spa.

Dag 8

Onsdag 25. september: Vi tager på en sejltur blandt de mange flodheste og fugle på Lake Naivasha med udsigt til Crescent Island, hvor filmen ”Mit Afrika” er optaget. Om eftermiddagen besøger vi et lokalt drivhus, hvor de avler roser.

Dag 9

Torsdag 26. september: Vi kører til Masai Mara Nationalpark. Der vil være en aften safaritur i nationalparken inden vi indkvarteres på camp’en.

Dag 10

Fredag 27. september: Heldags-safritur, hvor vi har madpakker med til frokost. Vi kører rundt i Maasai Mara, hvor vi forhåbentlig oplever ”the big five”: elefant, løve, leopard, næsehorn og bøffel. Transporten foregår i specialbyggede safarikøretøjer, hvor taget kan åbnes, hvilket giver perfekte fotomuligheder.

Dag 11

Lørdag 28. september: Vi kører fra Maasai Mara til Maji Moto - en maasailandsby - hvor vi skal høre om og opleve masaiernes spektakulære kultur og levevis. Vi overnatter i traditionelle lerhytter og telte.

Dag 12

Søndag 29. september: Vi besøger en traditionel opbygget landsby for masaienker. Herefter går turen tilbage til Nairobi, hvor vi skal overnatte i bydelen Karen.

Dag 13

Mandag 30. september: Afslapning om formiddagen, Karen Blixen Museum om eftermiddagen.

Dag 14

Tirsdag 1. oktober: Vi kører til Kahara, hvor vi skal besøge Denis Finch Hattons (Blixens elsker) grav, som er på nabogrunden til der, hvor Global Hope Rescue and Rehabilitation Center har købt grund og arbejder på at opbygge et nyt hjem. I denne forbindelse ser vi også arbejdet på byggegrunden. Vi vil efterfølgende tage tilbage til gadedrengehjemmet, hvor vi vil lære at lave det kenyanske fladbrød, chapati. Hjemrejse sent om aftenen.

Dag 15

Onsdag 2. oktober: Ankomst i Billund om formiddagen.

Med i prisen:

 • Dansk rejseleder

 • Fly Billund til Nairobi T/R

 • Alle overnatninger

 • De fleste måltider

 • Safaritur

 • Entré til diverse ture

 • Al transport

Ikke med i Prisen

 • Visum til Kenya (30 USD)

 • Vaccinationer

 • Rejseforsikring. Husk at bestille afbestillings-forsikring inden tilmelding

 • Drikkepenge, drikkevare og øvrige personlige udgifter

OBS: Tillæg på 1000 kr ved eneværelse

Sådan tilmelder du dig

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til:

Globalhopedenmark@gmail.com 

Et depositum på 5000 kr betales ved tilmeldingen. 

Betales til: KONTO: 7608 0001798720

Sidste tilmelding er d.1 juni 2024

Ved spørgsmål kan Laura Bækgaard kontaktes på tlf: 26289717

bottom of page